WAKTU PEJABAT

Ahad-Rabu : 8.00 pagi - 5.00 petang
Khamis : 8.00 pagi - 3.30 petang
Rehat : 1.00 tengahari - 2.00 petang
{Cuti pada Jumaat, Sabtu dan Cuti Umum}

RSS Feed

Perhimpunan Bulanan Kakitangan JAHEAIK Kali Ke 7/2017

Perhimpunan Kakitangan JAHEAIK diadakan pada setiap awal bulan. Pada 9 Julai 2017 lepas telah diadakan perhimpunan kali ke 7 bagi tahun ini. Perhimpunan ini diadakan bertuuan utuk mendengar taklimat dan juga pesanan daripada YB Dato Pengarah kepada kakitangan.

Pada perhimpunan kali ini, YB Dato mengingatkan 5 perkara penting selepas Ramadhan ini. Pertama, Niat, kedua Tepati Masa. Ketiga, bekerjasama dan saling membantu. Keempat, jujur dan amanah. Kelima bertolak ansur. YB Dato menyeru supaya jangan di bulan puasa sahaja kita berkelakuan baik tetapi perlulah di amalkan pada bulan-bulan lain.

Pada perhimpunan ini juga YB Dato Pengarah juga telah menyampaikan Sijil Pentauliahan kepada Pegawai Agama Jajahan yang terpilih.

YB Dato juga telah menyampaikan Anugerah Warga Contoh Bagi suku Tahun Ke2 kepada Ustaz Khairol Azdmi (PAJ Tanah Merah) dan juga Puan Nurul Huda (PAJ Bachok).

 Sila Layari FB Jaheaik untuk gambar-gambar yang lain.Klik disini https://www.facebook.com/pg/JaheaikGov/photos/?tab=album&album_id=1436315309785192

TOP KELGOV PPST
Senarai Masjid di Negeri Kelantan
AMANAT KHAS DKS

LAMAN WEB RASMI JAHEAIK

THEME OPTIONS

Header type:
Theme Colors:
Color suggestions *
THEME
* May not have full accuracy!